Trimsalon

Wat heeft Trimsalon de Knipperie u te bieden?

U weet niet precies wat een behandeling inhoudt en wilt het graag een keertje meemaken? Natuurlijk kunt u erbij blijven terwijl ik uw hond behandel.

U voelt zich onzeker en/of ongerust en twijfelt of uw hond wel in goede handen is? U laat tenslotte uw hond 'zomaar' bij een 'vreemde' achter. Belt u mij voor meer informatie en een afspraak. Voorafgaand aan de behandeling kan ik u precies vertellen wat ik met uw hond ga doen.

Uw hond heeft een dermate hoge leeftijd bereikt, dat een behandeling enigszins een klein risico met zich mee kan brengen? Met mijn paraveterinaire achtergrond kunt u ook uw hond op leeftijd met een gerust hart door mij laten behandelen.

En natuurlijk krijgt uw hond na de behandeling als beloning een lekker kluifje.

Bad  Behandeltafel

Halen en brengen

Als u uw hond brengt, maken we een afspraak over het tijdstip waarop u hem/haar weer op kunt halen. Of ik bel u ca. 15 minuten voor het tijdstip dat hij/zij klaar is. Denkt u eraan om wel een telefoonnummer achter te laten waarop u te bereiken bent?

In overleg en tegen een geringe vergoeding kan uw huisdier eventueel ook gehaald en/of teruggebracht worden.

Shampoos en overige producten

Ik werk met diverse soorten shampoos. Niet iedere vacht is immers hetzelfde. Ik zoek de juiste shampoo bij de juiste vacht. Ik heb de keuze uit vlooienshampoo, medicinale shampoo en crèmehoudende shampoo. Alle shampoos zijn van het merk Pet Silk.

Ik heb diverse artikelen in de verkoop die u in staat stellen zelf uw hond en zijn/haar vacht te verzorgen. Een kleine greep uit het assortiment:

  • diverse shampoos van Pet Silk
  • tekentangen
  • vlooienkammen
  • verzorgingsartikelen voor oren, ogen en tanden
  • borstels en kammen
  • diverse producten Belle's Care

Pet Silk

Met de verzorgingsproducten van Pet Silk, kunt u ze de beste vachtverzorging geven die u maar kunt wensen. Pet Silk producten bieden een unieke combinatie van zijde-extracten, kruiden, vitamines en plantenextracten. Hierdoor verzorgt u niet alleen de vacht, maar verwent u deze ook. Lees meer informatie op de website van Pet Silk.

Pet Silk producten  Pet Silk producten