Over mij

Ik heb in 1985 mijn diploma als paraveterinair (dierenartsassistent) aan de MAS in Barneveld behaald. Tijdens mijn werkzaamheden in een dierenkliniek in Amersfoort heb ik mijn diploma  'hondentoiletteerbedrijf' (hondentrimster) behaald. Ik heb twee jaar in een trimsalon gewerkt om veel ervaring op te doen.

VakbekwaamheidsdiplomaInmiddels was mijn eerste zoon geboren en ben ik een trimsalon aan huis begonnen. Dit was prima te combineren met mijn gezin. Na negen jaar kreeg ik de kans om in Dierenkliniek de Arker te gaan werken en aangezien mijn drie kinderen naar school gingen, heb ik dit aanbod aangenomen. Naast mijn werk in Nijkerk ben ik altijd blijven hondentrimmen.

In de zomer van 2009 heb ik het plan opgevat om toch weer een professionele trimsalon aan huis te beginnen. Na veel denkwerk is toen de naam 'Trimsalon de Knipperie' bedacht.

Tijdens mijn stageweken aan de MAS heb ik onder andere stage gelopen bij Teckelkennel van de Hensbergen in Voorthuizen. Daar ben ik 'besmet' geraakt met het 'teckelvirus'. En inmiddels heb ik twee ruwharige standaard teven, waarmee ik naar hondenshows ga. Mijn teckel Britny's Aimy heeft inmiddels haar eerste nest. Ik hoop volgend jaar met mijn andere teckel Elisa van het Holthuus ook een nest te krijgen.Bureau in Trimsalon de Knipperie Het werken vanuit huis geeft mij veel vrijheid, waardoor het fokken van ruwhaar teckels ook professioneler aangepakt kan worden.

Ik combineer het trimmen van honden met mijn jarenlange ervaring als paraveterinair, waardoor ik eventuele gezondheidsproblemen bij uw huisdier, zoals oor-, huid- en gebitsproblemen, anaalzakontstekingen en overgewicht met u kan bespreken en u eventueel kan adviseren om uw dierenarts te raadplegen.